Редактор: e-mail: Кадър Телевизия 7/8120 лева добавка от октомври месец за пенсионерите.

...
Редактор: e-mail: Кадър Телевизия 7/8120 лева добавка от октомври месец за пенсионерите.
Коментари Харесай

Кандидатът за президент Росен Миленов: Плевнелиев беше кукла на конци, Борисов вземаше всички решения

Редактор: 

e-mail: 

Кадър Телевизия 7/8

120 лв. добавка от октомври месец за пенсионерите. Като споменем за повишаване на цените, особено на мен, като вляза в магазина и най-после на месеца и като си направя равносметка, едно 20/30% ми е паднала покупателната дарба, по торбичката в магазина виждам. Това не е нищо. 1100 лв. е минималната пенсия в Чехия. 89-та година бяхме на едно равнище, само че в този момент няма съпоставения.

Това сподели претендентът за президент Росен Миленов пред Крум Савов в Телевизия 7/8.

Аз съм сериозен човек. Не се впускам в акцията за президент единствено поради спорта. Знам кой е Радев, знам кой е Борисов, знам всичките олигарси, знам всичките, които ги дърпат от посолствата. Отиваме за победа, не подценявайте български жители. Хората чакат и желаят сигурност. За президент ме издигат жители, тези от митинга, които бяха години наред, не ме издига партия, не ме издига олигархията, не ме издигат НПО-тата, нито соросоидите. Издигат ме българи, които носят в душата си болката от всичко това, което се случваше 30 години, сподели още Росен Миленов.

Не подценявайте българите. Веднага поражда въпросът: Ние може ли вместо политиците да взимаме решения? Готови ли сме. Аз с въпрос ще отговоря на всички български жители, които към момента имат вяра в политиците. Бившият министър председател Борисов 10 години взимаше решения и в Правителството, и в Народното събрание, и в прокуратурата и в съда, и в Президенството, където Плевнелиев беше кукла на конци. Кой от българските жители мисли, че е по-ниско от този, който ги смачка и ограби и сега продължава да си прави акция всеки ден. След два месеца българският жител ще може да даде пътя на България и да покаже предвидливост и отговорност пред самия себе си и най-много за децата ни, сподели още Росен Миленов.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР